Til Menu  

Det mener ejerne af Flex 18

For os er det vigtigt, at brugerne og ejerne af vores FLEX 18 og FLEX 21 er glade for deres investering. Vores både skal være til glæde og gavn - sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet har høj prioritet. Her er, hvad nogle af brugerne mener om deres egen FLEX båd.

Flemming og Krista

"Vi kan kun sige rosende ord om vores Flex 18. Dejlig handy at betjene for en person ved både isætning og ophaling. Kvik og sødygtig på søer, fjorde og havet. Dejligt udsyn overalt fra båden, god at fiske fra, super familiebåd til udflugter og lign. ja helt igennem en rigtig god båd til lidt af hvert."

Ejern af Flex 18 - Flemming og Krista

Per Leth

"Flex 18 er en fin søbåd, jeg sejler meget i Nordsøen, ud fra Hvide Sande, Thorsminde, Esbjerg i op til vindstyrke 9-10, samt østkysten. Båden er meget sødygtig og skærer sig fint igennem vandet, grundet den kraftige V-formede bund. Med en 75 Hk Evinrude E-tech, går den ca 28Kn, med 3 voksne."

Ejern af Flex 18 - Per Leth

Chresten Drescher

"Velsejlende - hurtigplanende. Robust og nem at vedligeholde. God plads til tur og fiskeri. Økonomisk i drift med E-Tec motoren på."

Ejern af Flex 18 - Chresten Drescher

Kurt Als

"Hammerende god service, utrolig søstærk, meget fleksibel mht. indretning, meget sikker i høje bølger, meget stiv i skroget, en lille men levende båd med overskud til at klare hård sø og en tryg fornemmelse at sejle i."

Kenn P. Petersen

"Flex 18 har entydige sikre sejl egenskaber, man føler sig aldrig utryg. Du skal sejle virkeligt hårdt og i svær sø før båden banker. Selve båden er godt bygget og i god kvalitet. En båd du vil få glæde og gavn af i mange år."

Ejern af Flex 18 - Kenn P. Petersen