Til Menu  

Flex 18 + 21 klubben

Flex 18 klubben blev stiftet på grund af at en af de første Flex ejere syntes at den type båd ville egne sig godt til en klub.

Båden er Flexibel, og derfor ville der ikke være to både som var ens, det ville gøre det endnu sjovere at mødes, så man kunne kikke på hinandens både, måske få nogle gode ideer til ens egen båd.

Som producent af båden syntes vi det var en fantastisk ide, og som årene er gået, har det også vist sig, at ikke bare vi syntes det var en fantastisk ide, også mange af Flex 18 bådejerne har taget godt imod ideen. Vi har igennem årene været gennemsnitlig 10 både på hvert træf.

Vi var på det første træf i 2005, vi startede forsigtigt ud med en enkel dag, de første to år, men fandt hurtigt ud af at en dag var alt for lidt, vi skulle jo gerne se hinandens både, snakke, hygge, have noget godt at spise, og selvfølgelig ud og have en dejlig sejltur sammen.

Nu mødes vi fast en gang om året, fra fredag eftermiddag til søndag middag. Vi nyder hinandens selskab, og det er nemt at komme ind i klubben som ny Flex ejer.

Hvis du kunne tænke dig at se mere om vores årlige træf kan du klikke på fanen Flex klub træf.