Til Menu  

Glasfiber

Vi er et firma med gamle rødder og stor erfaring inden for fremstilling af glasfiberarmeret polyester. Skjern Bådene startede i 1960 med at producere kvalitets både, joller m.m til det skandinaviske marked. Vi er en mindre virksomhed men vores målsætning er, at levere den bedste service og den bedste kvalitet, vi opdaterer hele tiden vores viden om nye produkter, således at vi altid er i front med de emner vi fremstiller.

Vi er gode til speciale opgaver i samarbejde med vores kunder, af opgaver kan nævnes støbning af skærmkasser til traktorer, reparation af kåber til motorcykler, biler o.l. Et vandkar til vandlegepladsen på Videbæk Kristne Friskole. 

Vi tager rundt i landet og rep. Div. vinger, naceller o.l på vindmøller.

Reparation af både er noget som vi har gjort gennem mange år, og da vi selv er producent af vores egne båd typer, som er tegnet og designet her i huset, har vi stor know how i at løse de forskellig opgaver til lige netop det du som kunde ønsker. 

Jeg står altid klar til at hjælpe hvis, i har en opgave som i gerne vil have lavet. Kontakt mig og så finder vi ud af noget sammen.

Med venlig hilsen
Klaus Kristensen